Facebook Twitter Blog YouTube
  BLOGGER CDC Mexico

 

PADI CDC Mexico

 
National geographic Logo
National geographic Logo
Gold palm Logo
Scuba Pro Logo


::
Duiken in Mexico is een cultureel avontuur, het gehele jaar door!


Met meer dan 3000 ondergrondse cenotes, en één na grootst natuurlijke rif ter wereld, dagen we u uit om een duik te nemen in 3000 jaar oude Maya-beschaving, Mesoamerican Pre-Columbiaanse cultuur en verborgen werelden!

Reizen naar Mexico is een uitstekende keuze op elk moment van het jaar daar elk seizoen zijn eigen specialiteit heeft. Watertemperatuur rond 25 'C en crystal helder water. De hotels zijn all-inclusief met Mexicaanse vriendelijkheid!

Voor komend duik seizoen in Mexico:
* PADI Advanced Open Water training voor us$99 (excl: tanks)
* Duik vakantie promotie Allegro Cozumel met tot 51% korting.
* Voor duikclubs uit Nederland bieden wij extra groep duik kortingen.
        (daar houden wij Nederlanders van :-))
* Boek uw Riviera Maya duikvakantie met online kortingen NU!
* Verander uw Carriere NU, en start het nieuwe jaar als een PADI Instructeur ...

Volg ons NU op Facebook en krijg automatisch het laatste nieuws en promoties


pro dive mexico teaser duik trailer
Voorproefje van uw Mexicaans avontuur!


Allegro Dive center staff

            

:: Over Pro Dive Mexico


Vroegboek kortingen en automatisch betalings systeem.
transfer vanaf elk resort op het vasteland naar 1 van onze duik scholen.


Pro Dive Mexico is een Padi 5 Sterren Gold Palm duik organisatie met diverse duik centra in Mexico en allemaal bekroond met het NATIONAL GEOGRAPHIC AWARD.
Onze duikscholen bevinden zich ten noorden en zuiden van Playa Del Carmen, Puerto Aventuras en Cozumel, en wij verzorgen dagelijks diverse watersport aktiviteiten, lobby services voor alle hotels Riviera Maya duik excursies, Cenotes trips, Cozumel tochten en diverse andere excursies voor onze gasten.

Ook gasten van andere hotels langs de Riviera Maya halen we graag op. Nederlands staf aanwezig. U bent van harte welkom om bij ons te komen duiken, snorkelen of een opleiding te volgen.

 

Voor duikscholen en duik agenten bieden we zeer scherpe prijzen en aanbiedingen.
Ook voor duikgroepen die hier willen duiken en alles geregeld willen hebben van overnachtingen, boten, Cozumel, Cenotes tot aan opslagruimte bieden we direkte internet aanbiedingen.
(lees meer over wie we zijn )


Met trots mogen wij u ook mededelen dat wij als enige de PADI Career Development Center nominatie hebben gekregen en jaarlijks meer dan 120 instructeurs opleiden en velen van hen een baan bezorgen. (volg hen op facebook)


        Plaatselijk werken we samen met TUI, Thomas Cook en Arke.

 

:: 2de grootste rif ter wereld...Cozumel

Voor de kust van Mexico ligt één van de meest spectaculaire onderwater bestemmingen van de wereld: het Meso American Barrier Reef.
Dit is het op één na grootst levend koraalrif ter wereld, en een werkelijk spectaculaire bestemming voor duikers.
Door de stroming van het water "driften" duikers langs muren van koraal, en "zweven" over diepe afgronden. Het park staat bekend om zijn diversiteit aan riffen met wereldberoemde namen zoals Palancar Gardens, Palancar caves, Santa Rosa Wall en Devils Throat.
Omschreven door Jacques Cousteau als een van de beste duikbestemmingen ter wereld.  

 

        Klik hier voor een overzicht van de verschillende riffen op Cozumel (eng)

Crystal blue waters Cozumel Marine Park

 

Maar ook de lokale riffen en wrak duiken langs de kust van de Riviera Maya zijn grandioos en binnen enkele minuten te bereiken als u in Playa Del Carmen of Puerto Aventuras verblijft.
Duikers ontdekken hier de minder bekende riffen, maar zeker zo mooi, met vele schildpadden en scholen Tarpoen en als u geluk heeft vanaf Mei de aankomst van de walvis haaien in dit gebied.
De warme Caribische wateren ( 28 graden) van het schiereiland Yucatan zijn werkelijk indrukwekkend en uniek, en kunnen bezocht worden het hele jaar door.

 

:: Cenotes: Duik met ons terug in de tijd!

Onder het toeziend oog van de oude Maya’s ontdekken duikers ook de magische omgeving van de beroemde Mexicaanse cenote’s. Het grootste zoet water systeem op onze aardbol wat in de afgelopen 10 duizenden jaren ontstaan is.

 

U kunt dit kadootje van moeder Aarde gaan bewonderen vlakbij Puerto Aventuras.
Wij organizeren dagelijkse duik- en snorkeltrips naar deze mysterieuze cenote’s, beschreven door de Maya's als "zoetwater bronnen".
Als u naar Mexico komt kunt u eigenlijk niet naar huis zonder deze werklijk onvergetelijke ervaring. Voor snorkelaars is het ook betoverend mooi.

 

dos-ojos

 

 

Choose English language choisissez le français wählen Sie Deutsches
elija el español Kies Nederlands
 
Nieuws Flits

U vindt ons hier: